Coleslaw cu ghimbir

INGREDIENTE

  • 450g de varza alba taiata lamele

  • 3/4 lingurita de sare

  • 3 linguri de maioneza sau 1 iaurt nature (sau maioneaza vegan amestecand 2 linguri de tahini, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de zeama de lamaie, 1 lingurita de chimion pudra si 60ml de ulei de masline)

  • 1 lingurita de mustar iute (Dijon)

  • 1 lingurita de miere

  • 2cm de ghimbir ras

  • 2 linguri de mara uscat

  • piper

Puneti varza taiata fin intr-o strecuratoare, mixati cu sare si lasati 30 de minute sa-si lase apa. Clatiti cu apa pentru a eliminta excesul de sare daca este cazul.

Intr-un castron mare puneti varza, maioneza, mustarul, mierea, ghimbirul si mararul si amestecati bine.

Lasati la rece in frigider 30 de minute.