Paine de aperitiv cu pesto de leurda si mozarella

INGREDIENTE

pesto.jpg
  • 1 paine de 200g deja coapta

  • 90g de pesto de leurda* (40g de leurda, 20g de pudra de migdale, 20g de parmezan ras, 1 varf de floare de sare, 1 varf de piper proaspat macinat, 40g de ulei de masline)

  • 5 petale de rosii uscate

  • 50g de mozarella rasa

Taiati rosiile uscate in bucati mici.

Taiati painea pe diagonala si pe lungime la 1.5 cm distanta si la 3 cm adancine fara sa decupati pana la capat.

Puneti rosiile uscate intre bucatile decupate, apoi pesto de leurda si mozarella.

Puneti la cuptor la 180°C timps de 15-20 de minute. Un deliciu!

- - -

*Pesto de leurda este absolut delicios si ca atare pe felii de paine, cu paste, cu cartofi fierti sau la tigaie cu cuburi de piept de pui!

ateliere fara frontiere