Dovlecei umpluti cu samburi de pin

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de persoana * nr persoane:)

  • 2 cepe

  • 1 lingura de samburi de pin

  • 200g de ricotta

  • 30 frunze de busuioc (nici mai mult nici mai putin:)

  • 1 lingura de parmezan ras

  • 5 linguri de ulei de masline

  • sare si piper

Preincalziti cuptorul la 180°C.

Caliti ceapa 15 minute la foc mic cu 3 linguri de ulei de masline. Puneti samburii de pin intr-o cratita si lasati-i la foc mic 5 minute.

Taiati dovleceii pe lungime, scoateti mizeul si mixati grosier cu ceapa, 2 linguri de ulei de masline, parmezan si busuioc. Apoi adaugati si ricotta si samburii de pin, sare si piper.

Umpleti dovleceii si puneti la cuptor 20 de minute. Un deliciu!

ateliere fara frontiere