Spaghetti de dovlecei si morcov cu sos picant

INGREDIENTE

eplucheur-julienne-inox-castor-tellier.jpg
  • 3 dovlecei 
  • 3 morcovi mijlocii
  • 1 conserva de boabe de naut
  • pentru sos: 2 lingurite de ulei de malsine, 1 ardei iute, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de seminte de susan, 4 lingurite de sos soia, 4 lingurite de unt de arahide

Sigur aveti prin casa un instrument ca acesta si nu stiati la ce sa-l folositi!

Ei bine, acum e momentul sa julienim legumele (vorba francezilor)!

Deci taiem in lamele dovleceii si morcovii si-i punem sa astepte intr-un castron cu putina sare deasupra!

Apoi pregatim sosul cu ingredientele de mai sus, dar calim putin usturoiul cu ardeiul iute 3-4 minute.

Punem sosul peste legume, amestecam si punem la rece.

Putem adauga putine seminte de dovleac pe deasupra, arat si bine si dau si putin crocant!