Ardei gras la cuptor cu mozarella

INGREDIENTE (pentru 4 persoane)

  • 4 ardei grasi sau kapia

  • 4 linguri de ulei de masline

  • 1/2 lingurita sare

  • 2 linguri de otet balsamic

  • 1 lingura de chimen

  • 1 catel de usturoi

  • 2 linguri de patrunjel sau 1 de patrunjel si 1 de coriandru

  • 400g de mozarella

Taiati ardeii in 2, curatati-i de seminte si puneti-i intr-o tava cu sar si ulei si lasati la cuptor la 180°C timp de 40 de minute.

Taiti fin usturoiul, 1/2 din verdeata, taiati in lamele mozarella. Intr-un castron puneti 1 varf de sare, chimen si otet balsamic, 2 linguri de ulei de masline si verdeata.

CAnd ardeii sunt copti, scoateti pielita (optional) si adaugati mazarelle + sosul si lasati inca 10-15 minute la cuptor si presarai restul de verdeata pe deasupra!

ateliere fara frontiere