Napi in crusta de sare si crema de branza de capra

INGREDIENTE

  • 4 napi spalati bine

  • 300g de sare

  • 1 albus de ou

  • 3 crottin de Chavignol sau un rulou de branza de capra

  • 2 linguri de lapte

  • 1 lingura de miere

  • 150g de salata

  • 11 lingurita de otet de vin cu ceapa echalotte

  • 1 lingurita de ulei de nuca sau de masline

  • 2 linguri de ulei de masline

  • sare si piper

Pre-incalziti cuptorul la 160 °C . Puneti albusul si sarea intr-un castron mare si amestecati cu degetele bine, apoi puneti un strat intr-o forma de copt, apoi napii si acoperiti cu restul de sare+albus. puneti 45 de minute la cuptor si apoi scoateti si lasati inca 10 minute.

Intr-un castron amestecati branza de capra, laptele, mierea, sare. Puneti in fiecare farfurie cate un cerc de crema de branza .

Amestecati salata cu otet, ulei, sare si piper.

Scoateti napii din crusta de sare, taiati in 4 si puneti-i peste cercul de crema de branza. Adaugati putin ulei de masline, piper, serviti cu salata langa.

ateliere fara frontiere