Tarta de dovleac cu telemea si mozarella

INGREDIENTE

  • 800g de dovleac de placinta

  • 2 cepe rosii taiate in sferturi

  • 2 lingurite de cimbru

  • 1 lingura de ulei de masline

  • 80g de telemea sfaramata

  • 70g de mozarella taiata cuburi

PENTRU ALUAT

  • 185g de faina

  • 1/2 lingurita de sare

  • 125g de branza cremoasa (tip Philadelphia)

  • 1 ou

  • 1 lingura de apa


IMG_6776.JPG

Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti dovleacul taiat bucati si ceapa pe o hartie de copt in tava cuptorului, presarati ulei, cimbru, sare si piper si lasati 25 de minute la cuptor pana se rumeneste.

Pregatiti aluatul amestecand toate ingredientele, intindeti aluatul pe o hartie de copt, puneti dovlecii ceapa, branza si indoiti marginile aluatului in interior.

Puneti 30 de minute la cuptor. Excelent cu o salata cu mesclun, marar, patrunjel!

ateliere fara frontiere