Vinete cu mozarella

INGREDIENTE

  • 2-4 vinete
  • 250g sos de rosii (proaspat mixat si putin scazut la foc mic e si mai bun)
  • 250g mozarella
  • cateva frunze de busuioc
  • putin oregano uscat
  • 6 linguri de ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • sare/piper

Taiati vinetele in rondele de jumatate de centimetru grosime, puneti-le intr-o tava de cuptor, pe hartie de copt.

Amestecati uleiul cu ierburile, usturoiul strivit, sare, piper si ungeti vinetele cu acest amestec.

Puneti vinetele in cuptor sau pe grill 5 minute pe fiecare parte. Apoi  puneti pe fiecare 1 lingura de sos de rosii, o felie de mozarella si o frunza de busuioc.

Puneti cateva minute la cuptor, pana se topeste mozarella si se rumeste putin.

Pofta buna!

ateliere fara frontiere