Supa crema de ridiche neagra

INGREDIENTE pentru 2-4 persoane:

  • 3 ridichi negre
  • 2 cartofi
  • 10 g unt
  • 1 cub legume
  • 2 portii branza topita
  • 2 linguri de smantana
  • 1 varf de sare

Curatati 2 ridichi de coaja, si spati-o bine pe a 3 a care si va pastra coaja :) Taiati-le in cuburi; curatati apoi cartofii si taiati-i in lamele fine.

Caliti la tigaie 2 minute ridichile in unt si adaugati cartofii si 2/3 cub legume diluat intr-un litru de apa.

Lasati sa fiarba sub capac 30 minute, legumele trebuie sa fie fondante. Amestecati cu cele 2 protii de branza topita, adaugati smantana, putina sare si adaugati daca este nevoie si restul de 1/3 supa

Presarati pe deasupra putin coriandru.

Pofta buna!

ateliere fara frontiere