Curry de spanac

INGREDIENTE

  • 650g de spanac
  • 1 ceapa galbena taiata fin
  • 1 lingura de ulei de cocos sau ulei de masline
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita si 1/2 de pudra de curry
  • 250g de carne de pui taiata in lamele (sau peste alb sau tofu)
  • 3 linguri de unt de cocos (mixati 3 linguri de unt de cocos cu o lingurita de ulei de cocos, sau inlocuiti cu 100ml de crema de cocos)
  • 500 g orez 
  • 1 lamaie verde

Caliti ceapa cu sare si curry in ulei pana devine translucida, adaugati carenea de pui sau peste sau tofu :) timp de 10 minute.

Adaugati frunzele de spanac si lasati 5 minute pana "scad"; nu trebuie sa le lasati prea mult, sa-si piarda consistenta.

La sfarsit adaugati untul de cocos, sau crema de cocos.

Ca acompaniament orez fiert si un sfert de lamaie verde!

ateliere fara frontiere