Livram cosul de legume saptamanal, 52 de saptamani pe an (adica tot anul:). Avem deocamdata o singura zi de livrare, miercuri in fiecare saptamana.

Livrarile se fac la sediul companiilor care au cel putin 5 angajati abonati la cosul Bio&co (colaboram deja cu 22 companii din Bucuresti) sau la punctele de livrare de mai jos.

Partenerii nostri pentru livrarea cosului Bio&co

Update: Casa M60 a inchis! Cautam activ alt partener in zona care sa doreasca sa gazdduiasca cosurile Bio&co miercuri dupaa amiaza!

Casa M60 is a cosy restaurant, bar and café located close by Icoanei offering lunch, brunch and dinner.
You will find on our menu international food & gluten free options, craft drinks and specialty coffee. We focus on local products and use fresh ingredients. Our star products are pitanas sandwiches! Our space is designed for families, straight and gay couples, freelancers and food lovers and is also perfect for private events.

 

Ibis Styles Bucharest Erbas hotel lets you experience the best of modern living at the best value. You will find here a restaurant, a bar and a meeting room and one of the best rooms equipped with fridge, safe, the Sweet Bed concept for a restful sleep. Single, double, twin rooms, apartments will cover all needs that you might have. Your family will find a joyful place and warm atmosphere that will help you to have the best trip in Bucharest. The entire hotel team is looking forward to welcoming you!

 

Logo_IBIS_CMJN (1).jpg

Situat in zona centrala a orasului, la cateva minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 200 de metri de gara centrala a Bucurestiului, Hotelul Ibis Gara de Nord este pozitionat foarte convenabil atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care vor sa descopere Bucurestiul sau care participa la diverse evenimente. La maxim 15 minute de mers pe jos de Hotel Ibis Bucuresti Gara de Nord se afla faimoasa Calea Victoriei.

 

Logo AFF-transp.png

Sediul Ateliere Fara Frontiere la Piata Sudului in incinta industriala INTEC

@catalingeorgescu.com

@catalingeorgescu.com

Small_NEAN8894.jpg
 

UPDATE: partenerii nostri de la Therapy au probleme si inchid temporar: le tinem pumnii sa revina repede! Va tinem la curent!

Therapy Bistro este un spațiu dedicat celor care caută o experiență contemporantă, autentică și locală. Kids & family friendly, bistro-ul din mijlocul Bucureștiului vorbește cu publicul care vrea să-și petreacă timpul liber într-un loc sincer, dezbrăcat de tendințe. Therapy este intreprindere sociala cu o parte din angajati provenind din grupuri vulnerabile, oameni care au format in toti acesti ani o echipa admirabila condusa de un manager care a reusit sa mentina echilibrul emotional si financiar in ciuda problemelor ivite la tot pasul.