Preturi si modalitati de plata

Prin completarea formularului, alegeti un abonament si va angajati sa deveniti un consumator responsabil sustinand proiectele de insertie socio-profesionala ale asociatiei Ateliere Fara Frontiere.

Pentru abonamentele anuale si scolar, aveti posibilitatea sa platiti :

  • lunar, in avans la inceputul lunii pentru luna in curs, prin transfer bancar in contul asociatiei Ateliere Fara Frontiere, BRD Agentia Iancului Bucuresti, IBAN - RO95BRDE426SV43635404260 (ron); 

  • integral, sau in 2-3 transe egale, prin transfer bancar in contul asociatiei.

Pentru achizitionarea "cosului saptamanal" plata se va face inainte de ridicarea acestuia prin transfer bancar in contul asociatiei Ateliere Fara Frontiere, BRD Agentia Iancului Bucuresti, IBAN - RO95BRDE426SV43635404260 (ron)

La efectuarea transferului bancar trebuie sa mentionati "bio&co" si numele abonatului.

Preturile prezentate includ TVA. Pentru cei care opteaza pentru livrarea intr-un punct de distributie, aceasta este inclusa in pretul abonamentului. Pentru livrarile la domiciliu prin curierat pe bicicleta, se adauga costul de livrare (variabil in functie de zona de livrare).

Facturile vor fi trimise lunar prin email fiecarui abonat.

In plus, prin plata integrala a abonamentului anual in avans sau achitarea unei cotizatie anuala de 100 ron, puteti deveni consum'actor activ.